Головна Аналітика Не бійтеся звертатися за допомогою до психолога, якщо вона необхідна!

П'ятниця, 19 листопада 2021, 00:00

Багато хто боїться зустрічі з психологом. З одного боку, всі знають, що психологічна допомога може ефективно вирішити емоційні, професійні або сімейні проблеми. З іншого боку, багатьох турбують сумніви і питання, чи зрозуміє психолог, чи зможе допомогти і що таке психологічна консультація сімейного психолога.

Сьогодні все більш популярними стають відвідування сімейного психолога. Доступність таких послуг також збільшується. Сімейний психолог в Києві надає кваліфіковану допомогу дітям різного віку, сім'ям і дорослим, які відчувають труднощі в особистому житті або шукають підтримки у власному розвитку, а також відчувають проблеми в повсякденному житті.

Послуга психолога орієнтована на людей, які хочуть отримати психологічну пораду і підтримку, людей, які борються з різними життєвими проблемами, кризами або емоційною нестійкістю.

Пропонуються індивідуальні та сімейні психологічні консультації, психологічна діагностика, надається психологічна допомога сімейним парам. Послуга призначена для сімей, які перебувають у конфлікті або кризі, яким складно відновити зв'язки між членами сім'ї.

Семейный психолог в Харькове ᐅ Семейный психотерапевт ᐅ Клиника Метод

Подбайте про психічне здоров'я своєї дитини

Щоб дитина розвивалася належним чином, необхідно також піклуватися про його психічне здоров'я. Тому необхідно звертати увагу на такі симптоми, як проблеми з концентрацією уваги, порушення сну, перепади настрою і труднощі у взаєминах з однолітками. Професійна психологічна допомога виявиться підтримкою батькам. Психотерапія – це не тільки користь для дитини, але і побудова здорових відносин з однолітками і в сім'ї.

Психологи дають психологічну консультацію дітям у зв'язку з емоційними труднощами і проблемною поведінкою, а також консультують батьків.

Висновок досвідченого психолога, зокрема – висновок психолога про дитину, може знадобитися в суді чи інших інстанціях в різних випадках.

Зазвичай висновком судово-психіатричної експертизи для цілей судового розгляду є висновок досвідченого психіатра і досвідченого психолога. Експерти можуть дати окремі думки, а також комплексний психіатричний і психологічний висновок.

Психологи дають психологічну консультацію дітям у зв'язку з емоційними труднощами і проблемною поведінкою, а також консультують батьків. Індивідуальна терапія зазвичай супроводжується психоосвітніми зустрічами, навчанням соціальним навичкам та інформаційними зустрічами для батьків.