Головна Аналітика Адвокат. Коли необхідний адвокат?

П'ятниця, 12 січня 2018, 14:16

Хто такий адвокат і сфера адвокатської діяльності. Обдуманий вибір особистого юриста.

Якщо людина законослухняна, то часто впевнений, що допомога юриста йому не знадобиться. Права і свободи гарантовані Конституцією, але не всі розуміються на законодавчих нюансах. Зовсім не обов'язково скоювати злочин, щоб опинитися втягнутим у судовий процес. У Російському законодавстві поряд з кримінальним є і цивільний кодекс. Кожен може виявитися втягнутим в гру на правовому полі. Не треба впадати в паніку: суд - це не привід для відчаю. Тільки не потрібно самому намагатися вирішувати конфлікти, адже недосвідченість часто призводить до плачевних результатів. Звернення до досвідченого фахівця - розумний вихід в будь-якій критичній ситуації.

Адвокат з Рівного - це незалежний експерт з питань права, який сприяє фізичним і юридичним особам. Його діяльність різноманітна. Представлення та захист інтересів клієнта в судах всіх рівнів (від світового судді до міжнародного суду). Складання правової документації: позову, апеляційної чи касаційної скарги, клопотання, заяви. Усне і письмове консультування з питань нерухомості та сімейного права. Вирішення конфліктів, пов'язаних з виплатою страховки, позбавленням водійських прав і призначенням штрафів. Грамотний фахівець - це висококласний юрист, постійно удосконалює свої знання і навички. З компетентним адвокатом більше шансів досягти позитивного результату в будь-якій області права.

Але в критичний момент, коли виникає реальна потреба в адвоката, складно прийняти зважене рішення на користь того чи іншого фахівця, який терміново погодиться представляти довірителя в суді. Та й гроші за терміновість часто доводиться віддати чималі. «Готуй сани влітку, а воза взимку», - приходить на розум народна мудрість. Якщо заздалегідь протестувати юридичні контори, вибрати знає захисника в якості особистого адвоката, то в майбутньому можна заощадити собі нерви і гроші. А якщо ще привчити себе звертатися до юриста за порадою щодо спірного приводу, то можна взагалі не доводити справу до суду. Вибирати потрібно з розумом, не поспішаючи. Чим більше часу буде присвячено пошуку фахівця, тим реальніше в майбутньому вийти з будь-якого конфлікту з мінімальними втратами. І у адвоката більше буде часу для того, щоб підготуватися до справи ґрунтовно.