Головна Аналітика Автомобільні тримачі для гаджетів – надійність кріплення, комфорт використання

Вівторок, 30 травня 2023, 18:37

 

Сучасні телефони є багатофункціональними пристроями. Їх використовують і під час подорожей на автомобілі, користуючись навігацією або слухаючи улюблену музику. Проте, вільно лежить смартфон при різкому гальмуванні або зіткненні може становити загрозу, тому в екіпіровку водія повинен входити міцний якісний автомобільний тримач для телефону.

На офіційному сайті компанії MOBI-Time можна більш детально ознайомитися з великим вибором аксесуарів для смартфонів і скористатися вигідними пропозиціями – автомобільні тримачі за низькою ціною з доставкою по всій Україні.

Прості у використанні тримачі для гаджетів

Автомобільні тримачі, доступн тримачі в компанії MOBI-Time, створені для забезпечення максимального комфорту при використанні як самого аксесуара, так і смартфона. Перш за все, тримач дозволяє зручно розміщувати і знімати телефон.

Тримачі прості в установці, забезпечують легке регулювання і надійне кріплення.

Автомобільні тримачі, що встановлюються на лобове скло або приладову панель, забезпечені спеціальними присосками, які додатково підвищують стійкість кріплення. Присоски виготовлені з термопластичного поліуретану, завдяки чому вони надійно фіксуються в місці кріплення, підвищуючи безпеку і дозволяючи комфортно користуватися навігацією або відповідати на дзвінки. Сам пристрій міцно утримується гравітаційними затискачами, які автоматично затягуються.

Автомобільний тримач для приладової панелі кріпиться на клеї або скотчі. Перевага – стабільність.

Магнітні автомобільні тримачі для телефонів

Робота цього типу тримача заснована на притяганні магнітів – один на тримачі, а інший, кріпиться до телефону або чохла. Також є можливість придбати спеціальний магнітний чохол, який буде сумісний з цим типом власника. Автомобільні тримачі на основі магнітів завдяки обертанню розрізняються за місцем кріплення.

Більшість магнітних тримачів, незалежно від типу кріплення в автомобілі, мають магніт, розміщений на кульці, що дозволяє зручно повертати закріплений на магніті пристрій.

Механічні автомобільні тримачі для телефонів

Механічні, або іншими словами – гравітаційні автомобільні тримачі, утримують пристрій з декількох сторін за допомогою регульованих елементів, зазвичай обгорнутих поролоном або губкою, що покликане захистити пристрій від можливих подряпин. Існує великий вибір типів таких тримачів власників в залежності від місця кріплення в автомобілі.