Головна Аналітика Що потрібно знати перед покупкою або отриманням іпотечного кредиту на житло?

Вівторок, 23 листопада 2021, 11:31

Отримання іпотечного кредиту-це серйозна угода, яка може змінити або зламати ваш фінансовий стан на довгі роки. Тому пошук відповідної іпотеки може бути страшною пропозицією для багатьох людей, але це не обов'язково так.

Залишаючись поінформованим, проводячи дослідження і враховуючи ключові фактори, перш ніж прийняти рішення про будь-якому конкретному плані, ви зможете отримати іпотечний кредит, який буде працювати на вас і полегшить ваше життя.

А перед тим, як ми продовжимо статтю, зверніть увагу на позику онлайн на карту терміново без відмови Україна на сервісі порівняння Моя Готівочка. Рекомендуємо!

Встановіть ліміти

Проаналізуйте свій бюджет ще до того, як ви почнете шукати іпотечний кредит або будинок, щоб зрозуміти, яку суму ви можете собі дозволити. Ви можете отримати допомогу в складанні бюджету через різні служби, такі як каліфорнійське фінансове житлове агентство, або зробити це самостійно. Враховуйте свої доходи і поточні рахунки, а також вартість страхування житла, наявність коштів на випадок надзвичайних ситуацій, Інші довгострокові борги, які Ви несете, залишки за кредитними картками і те, наскільки стабільний ваш дохід. Розмір кредиту, який ви можете отримати за розумною ставкою, значною мірою залежить від вашого доходу. Кредитори повинні бути впевнені у вашій здатності погасити кредит, перш ніж запропонувати вам нижчу ставку. Кредитори зазвичай вважають за краще, щоб ваші щомісячні платежі становили менше 31 відсотка від вашого доходу.

Порівняльний аналіз

Є багато різних видів іпотечних кредитів. Якщо ви можете дозволити собі одну з них або вам подобаються люди, з якими ви маєте справу, це ще не означає, що вона підійде вам найкраще. Вам необхідно врахувати безліч факторів. Наприклад, переконайтеся, що Ви отримуєте найкращу можливу ставку. Це поширена помилка, що кредитори зобов'язані надати вам найнижчу можливу ставку по іпотеці. Це не так, але їм, можливо, хочеться, щоб Ви так думали. Комерційні банки, кредитні спілки, іпотечні установи та інші фінансові фірми - всі вони є потенційними джерелами для отримання іпотечного кредиту. Якщо ви витратите час на вивчення і розуміння своїх можливостей, ви з більшою ймовірністю знайдете ставку, яка буде для вас вигідною.

Зниження ризику

Кредиторы хотят определить, насколько велика вероятность того, что вы перестанете платить по ипотеке. Если они отнесут вас к группе высокого риска, ваша процентная ставка будет выше, и вы получите менее выгодные условия по ипотеке. Если же вы относитесь к категории низкого риска, то все будет наоборот, и вы, скорее всего, получите более низкую ставку и более выгодные условия. Плохая кредитная история, как правило, делает вас рискованным предложением, но независимо от того, есть у вас плохая кредитная история или нет, вы можете склонить шансы в свою пользу, погасив как можно больше долгов до подачи заявки на ипотеку. Еще один способ снизить риск-внести значительную сумму в качестве первоначального взноса. Первоначальный взнос в размере 20 и более процентов позволяет кредиторам чувствовать себя уверенно, поскольку вы уже сделали значительные инвестиции в недвижимость.

Получите предварительное одобрение

Получение предварительного одобрения на ипотеку означает, что вы можете рассчитывать на получение кредита на определенную сумму, но вы еще не взяли на себя обязательства. Это хороший шаг, если вы чувствуете себя довольно комфортно, работая с конкретным поставщиком ипотечного кредита, и хорошо знакомы с условиями кредитования. Вы не будете привязаны к месту, но у вас появится возможность делать уверенные и обоснованные предложения о покупке жилья. Перед тем, как начать серьезно рассматривать дома, вы должны привести свои финансы в порядок, потому что даже если вы не будете использовать предварительно одобренную ипотеку, вы будете знать, что вы можете себе позволить, и сможете ухватиться за соответствующий дом, если он появится.

Источник: http://kurilka.co.ua/