Головна Аналітика 4 причини замовити доставку «Принесу вам» в мережі ресторанів «Євразія»

Неділя, 28 лютого 2021, 21:17

Причина 1: ресторани «Євразія» - стандарт якості

Ви довіряєте нам понад 13 років, тому що ми зарекомендували себе як стандарт в Києві та стали синонімом швидкості і якості їжі та обслуговування. Ми стали відомі як одна з найкращих мереж ресторанів в Україні, перетворившись із суші ресторану в мережу ресторанів пропонують страви різних кухонь світу.

Причина 2: велика мережа - 21 ресторан в Києві

Ми починали як один з кращих суші ресторанів в Києві, згодом підкоривши столицю мережею яка сьогодні налічує 21 ресторан. Ми доступні та раді своїм гостям в будь-якій точці Києва. І тепер раді запропонувати Вам нову послугу «Принесу вам» (посилання) - адресну доставку улюблених страв у зручний для вас місце міста і навіть в передмістя.

Доставка їжі додому з мережі наших ресторанів нарешті стала реальністю. У вас більше немає проблем під час або після виснажливого дня отримати повноцінний прийом їжі не виходячи з дому чи офісу.

Японський ресторан «Євразія» Мережа ресторанів і суші-барів «Євразія» | Київ

Причина 3: незрівнянне різноманітність меню

Життя барвиста, і наші клієнти теж. Ми це добре знаємо, тому пропонуємо широкий вибір страв на будь-який смак. Такий асортимент, який ви навряд чи знайдете де-небудь ще. Якщо ви зробите замовлення у нас, вам сподобається чудове меню італійської (піца, паста, салати та десерти), азійський (суші, локшина), барбекю (гамбургери, стейки, реберця) та інші страви найвідоміших кухонь світу.

Причина 4: «Принесу вам» - це вигідно

Не думайте про витрату палива, про час витрачений в «пробках», про пошук місця для паркування і тривалому очікуванні замовлення - якщо ви розмістите онлайн-замовлення на доставку їжі додому або в офіс до зручного для вас часу. Наша турбота - нагодувати вас якомога швидше і смачніше в будь-якій частині столиці, і навіть за її межами.

Всього кілька мінус вам знадобитися для того, щоб вибрати на сайті сподобалися страви й зробити замовлення онлайн або телефоном. Саме так легко замовити послугу «Принесу вам» в мережі ресторанів «Євразія».

Ми гарантуємо, що ціни, які ви побачите на сайті, будуть такими ж, як на місці в ресторані. Ми гарантуємо, що відгуки про ресторани справжні, невідредаговані та надані реальними клієнтами. Ми гарантуємо, що сума, яку ви побачите в кінці замовлення, є остаточною. У неї входить їжа, без доставка, при оплаті доставки сюрпризів не буде. Ми також гарантуємо відмінний сервіс, який підвищить задоволення від їжі.

Джерело інформації: https://evrasia.in.ua/